Om oss

Her på summerfields.no er vi glade i katter. Alle mulige katter egentlig, ikke bare de som finnes i hjemmet, men overalt egentlig, alle variasjoner! Vi ønsker å gi katter litt mer oppmerksomhet og kjærlighet enn hva de får nå til dags. Katten er kanskje ikke det dyret som er de mest upopulære, men ser du på sosiale medier og på ulike sider så kan man se klart at hunden dominerer ganske mye der. Så litt kjærlighet for katten er på sin plass føler vi. Katter er kanskje ikke det mest naturlige husdyret, med tanke på så uavhengige de er, men de er uansett noe som mennesker liker veldig mye.

Vi skal se på litt ulike ting, vi skal faktisk også skrive litt om Cheshire Cat, og virker det som noe ukjent så kanskje du har lest Alice i Eventyrland, hvor vi treffer på Chesirekatten, som er den norske oversettelsen. Det er også en rekke andre tema som vi ønsker å dekke, mest av alt fordi folk ikke virker like interessert i katter lenger, kanskje mest på grunn av at vi har liksom hatt de i våre hjem så lenge nå, at man nesten overser de. Katter er jo uansett så uavhengige at de bare drar av gårde og kommer hjem når de finner det for godt. Og vi har blitt så vant til det at vi nesten ikke legger merke til det mer.

Så dette er en side dedikerte til katter, og selv om denne siden er ganske ny så har menneskene bk drevet på med slike ting ganske lenge og vet hva de driver med og hva de snakker om. Så om du ønsker å bli med oss videre for å lære litt om det dyret som er favoritten hos veldig mange, så ønsker vi deg velkommen til å lese videre.